2012-06-07 08:57:12• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Vízöntő - jól haladnak a dolgai

Napi horoszkóp június 7-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A nehéz döntéseket ma sem úszhatja meg. De csak addig érzi magát rosszul ettől, amíg a döntése meg nem születik. Olyan ez, mint a vajúdás: fáj, de aztán mindent felejt, és örül az eredményének.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre termőre fordul a napja: rendkívül kreatív, sziporkázik, csak úgy ontja az ötleteket magából. Azért, mielőtt végképp elszállna, azt is gondolja végig, hogy mi az, ami valóban megvalósítható.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Már megint a régi nóta: erőt vett szívén az új tavasz új szerelme, miközben még a régi is megvan. Vizsgálja meg alaposan az érzéseit. Lehet, hogy egy ábrándba szerelmes valójában?

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jót tenne, ha végre találna valamilyen hobbit magának, amin keresztül végre bekapcsolódhat a közösség életébe. Nem érdemes továbbra is elkülönültségben élnie, mutassa meg a jobbik oldalát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hasznára válhat egynémely tanács abból, amivel a mai napon látják el. Még ha eleinte el is hessegetné magától az ötleteket, netán méltóságán alulinak tartaná, hogy betartsa, akkor se vesse el véglegesen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma is, mint mindig praktikus gondolkodása segíti önt abban, hogy átlépjen a nehézségeken. Érzelmileg ugyan deficitesnek érezheti a helyzetét, de a gondoskodó cselekvéssel, és a teendőkben való elmerüléssel túllendülhet a mélyponton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Meglepetést szeretne szerezni valakinek, de egy másik valaki ezt irigységből megakadályozhatja. Nem kell mégsem feladnia a dolgot, csak ideiglenesen elhalasztania. Hamarosan jobb alkalom adódik önnek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Rossz hírekkel kezdődhet a mai napja, de sok múlik azon, mennyire adja ön át magát ezeknek a híreszteléseknek. Sok félelem épp attól fogan meg, hogy az emberek lelkében táptalajra lel. Ne higgyen el mindent a médiának!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy nagyobb, váratlan kiadás már a hónap elején kibillenti a tervezett költségvetését. Nem kell mégsem feladnia minden álmát, amit a közeljövőre vonatkozóan szőtt. A sors hamarosan kárpótolni fogja.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem tudja eldönteni, kiben is bízhat: az ismerősei egymásnak ellentmondó dolgokat állítanak. Jobb, ha egyelőre nem fedi fel a titkait mások előtt. Még nincs itt az idő arra, hogy nyílt lapokkal játszhasson.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jól haladnak a dolgai, jól döntött. Mások talán mesteri taktikusnak mondanák, pedig az ön legnagyobb titka az, hogy szeretettel és barátsággal fordul mások felé. Akkor is, ha azok épp nem az ön szája íze szerint cselekszenek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A múltból újra felbukkan egy ember, akiről annak idején csak rossz emlékeket őrzött meg a szívében. A rossz érzések azonban elsősorban önben vannak. Nála másként ködlik fel a múlt. Ne térjen ki előle, legyen rá kíváncsi!

 

Napi horoszkóp
(Astronet.ro)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: